In uw winkelmandje: 0 Artikel, 0,00 EUR

Pitten kort blenden om gladde struktuur te breken

Indien je een beduidende hoeveelheid pitten (zonnebloem, pompoen ...) en granen (mais, hennep, amaranth ...) in hun ongemalen toestand toevoegt, kan het gebeuren dat de vastheid van je brood daaronder lijdt en het makkelijk uit elkaar valt bij het snijden.

Als zelfs de vervanging van water door melk of karnemelk daar geen voldoende verbetering in brengt, is het aangewezen je hele granan en pitten enkele seconden in de blenderbeker te gooien.

Daardoor wordt de gladde struktuur ervan gebroken en nemen granen en pitten beter vocht op, wat je bobo brood een betere stukuur geeft.

Geen blender voorhanden ?
Kijk dan in de kringloopwinkel eens uit naar een electrische koffiemolen die je daarvoor dan reserveert.

Heb je echter regelmatig nood aan eigen meel, dan is de droge blenderbeker van de Vitamix-blender de ideale oplosssing.

bobo brood - veelgranenbrood - hemp - hennepzaad - cannabis - maanzaad - multigranenbrood - opium - anti-aging - tryptofaan - zuurdesembrood - endorfines - hempolie - chiazaad - chiaseeds - meergranenbrood - vezelrijk brood - broodbakvorm - vitamix blender - granenbrood - guarana - energiepoeder - Synergie Original - Sonja kimpen - Synergie Chia brood - meerbrood - algen - kelppoeder